RAC1 obvia el tuit polèmic del sindicat de policies

JOAN POL ALCARAZ

Abans d’ahir, dimecres 18 de gener de 2017, els diferents cossos de policia catalans es van manifestar per reclamar la dignificació del seu ofici. És un fet extraordinari i que a més a més resulta curiós ja que normalment estan a totes les manifestacions, però en la banda contrària dels manifestants. Per tant, molts mitjans van cobrir la notícia de manera exhaustiva.

L’emissora de ràdio RAC1 no en va ser una excepció i durant el seu magazine de tarda, el Versió RAC1, van fer un seguiment bastant complet de la concentració. Van parlar amb tres membres representants del sindicat de mossos “USPAC” i van insistir molt en descobrir si es tractava d’una manifestació contra la CUP o si estava despolititzada.

De totes maneres, durant tota l’emissió no van fer cap referència a un dels fets que han aixecat més polèmica de tota aquesta manifestació. Poc abans de començar l’acte, en el compte de Twitter oficial del sindicat de policies, es podia llegir un tuit on deia: “All perroflautas are bastards”, que ironitza sobre la frase utilitzada pels grups d’extrema esquerra “All cops are bastards”. De fet, el tuit va acabar sent esborrat i el sindicat va acceptar el seu error.

C2ZhrR_XAAAO6MR.jpg

No es pot assegurar si es va obviar aquesta informació de manera voluntària o no, però en cap moment van preguntar als policies, membres del sindicat que havia fet el tuit polèmic, sobre això. En qualsevol cas, queda la sensació que la notícia no es va cobrir de manera adequada ja que no es va tractar un dels temes més polèmics que la van rodejar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s